Arsenal sender Sunderland ud af FA Cuppen trods brøler

09/01/2016

Fodboldklubben Arsenal er klar til fjerde runde i FA Cuppen, som London-klubben har vundet de seneste to sæsoner.

Premier Leagues tophold overvandt en tidlig forskrækkelse i hjemmekampen mod Sunderland og vandt 3-1.

Gæsterne kom foran efter 17 minutter efter en kæmpe brøler i Arsenals defensiv.

Kieran Gibbs spillede noget hasarderet bolden kort bagud til en presset Laurent Koscielny, der tøvede tilpas længe til, at Jeremain Lens kom imellem og erobrede bolden.

Herefter drønede han bolden ind bag Petr Cech i Arsenals mål til 1-0.

Gæsternes glæde varede i knapt ti minutter. Så udlignede Joel Campbell, som smart og kontrolleret sendte bolden i mål helt ude ved stolpen efter et indlæg fra Theo Walcott.

Midt i anden halvleg var der jubel på Emirates Stadium, da Arsenal sendte Mikel Arteta på banen, efter at spanieren havde siddet udenfor i knapt tre måneder med en skade.

Samtidig kom Aaron Ramsey ind for Arsenal, og fem minutter senere bragte waliseren hjemmeholdet i spidsen.

Héctor Bellerín sendte et godt indlæg mod mål fra højre side, og Aaron Ramseys afslutning endte bag Jordan Pickford i Sunderlands mål.

Héctor Bellerín var også i oplæggerens rolle, da Olivier Giroud cementerede sejren cirka fem minutter senere med scoringen til 3-1.

I et andet internt Premier League-møde i FA Cuppen var der ingen tvivl om udfaldet, da Manchester City vandt 3-0 ude over Norwich.

Sergio Agüero og Kelechi Iheanacho scorede for gæsterne i første halvleg, og efter pausen slog Kevin De Bruyne sejren helt fast.