Arsenal smed sejren væk i Tyskland

Arsenal satte en føring på to mål over styr, da London-klubben tirsdag aften måtte nøjes med 2-2 mod Schalke 04 på Veltins-Arena i Gelsenkirchen. Dermed er der fortsat meget arbejde at gøre for begge klubber i Champions Leagues gruppe B.

Olympiakos' samtidige sejr over Montpellier betyder nemlig, at grækerne puster de to forhåndsfavoritter i nakken, inden de sidste to runder.

Arsenal havde manager Arsène Wenger med på trænerbænken for første gang i denne Champions League-sæson, efter at den erfarne franskmand har afsonet tre kampes karantæne.

Men Wenger havde kun i kampens indledning grund til at glæde sig over det, han fik at se. Spillet var ikke specielt sammenhængende, men effektiviteten fejlede til gengæld ikke noget.

Uden at have gjort særligt meget væsen af sig førte Arsenal efter mindre end en halv time 2-0.

Først kludrede Schalkes midtbanespiller Roman Neustädter med et hovedstød og fik spillet Arsenals Olivier Giroud helt fri. Forwarden blev tacklet, men Walcott løftede elegant bolden i nettet til 1-0 til gæsterne.

Kort efter gjorde Giroud det til 2-0 på Lukas Podolskis præcise indlæg, efter at tyskeren undervejs var skvattet i bolden.

Da så det sort ud for Schalke, men altid farlige Klaas-Jan Huntelaar fik reduceret i halvlegens overtid med et tørt spark ved nærmeste stolpe, og så var der pludselig en livline til hjemmeholdet.

Det var nøjagtigt, hvad træner Huub Stevens' folk havde brug for. Nu kom de ud til anden omgang med stor energi, og de havde været tæt på scoring flere gange, da Jefferson Farfan fik udlignet til 2-2 med godt 20 minutter tilbage.

Dermed faldt kampen noget til ro, og begge hold så tilfredse ud, men i fjerde overtidsminut fik Theo Walcott en kæmpechance til at afgøre sagerne for Arsenal, men den hurtige fløj fik sit forsøg pareret af Lars Unnerstall i Schalkes mål.

Med resultatet har Schalke otte og Arsenal syv point i gruppen, hvor Olympiakos nu er oppe på seks.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip