Arsenal tilbage på sporet med sikker sejr

Arsenal kom tilbage på sporet med en 3-1 sejr over Fulham, efter at de i første runde af Premier League tabte til Aston Villa.

I en kamp, hvor regnen silede ned, var Arsenal i første halvleg det dominerende hold på banen. Hele sommeren har The Gunners forsøgt at hente en stjerneangriber, der skal score mål for dem. Lørdag eftermiddag havde London-klubben dog ingen problemer med at putte bolden i kassen.

Efter bare et kvarter sørgede Oliver Giroud for, at det blev 1-0 til Arsenal. Cazorla forsøgte at sparke på mål, men Giroud opsnappede bolden på kanten af offside og sendte den i kassen.

Tyske Lukas Podolski har været rygtet til Schalke 04, men Arsenal vil ikke sælge, og det er der nok god grund til. Podolski var nemlig på pletten to gange lørdag eftermiddag.

Først efter 41 minutter hvor han hamrede den ind til 2-0. I anden halvleg var han igen klar i rollen som målscorer, da bolden efter en Arsenal-kontra havnede hos tyskeren, der på kanten af feltet sparkede bolden over i det lange hjørne til 3-0

Herefter synes kampen at være afgjort, men med 13 minutter igen reducerede Fulham til 1-3 på mål af Darren Bent.

Der blev dog ikke scoret yderligere, og dermed fik Arsenal deres første sejr i den nye Premier League-sæson.   

Dagens Gossip