Arsenal-træner håber på deja-vu mod Bayern München

Der skal lidt af et mirakel til, hvis Arsenal skal vende 0-2-nederlaget fra London til samlet sejr mod Bayern München i 1/8-finalen i fodboldens Champions League.

Arsenals træner, Arsène Wenger, håber på et deja-vu tirsdag aften i München. Sidste år vandt Arsenal 2-0 i en tilsvarende duel om en plads i kvartfinalen.

Sidste års Arsenal-sejr i returkampen betød en samlet målscore på 3-3 efter de to kampe, men her gik Bayern München med en sejr på 3-1 i første kamp i England videre på reglen om udebanemål.

Wenger siger med selvtillid, at han tror på, at marginalerne er med London-klubben denne gang.

- Statistisk set er det svært, men vi har prøvet værre ting. Vi er nødt til at gå ud og tro på, at vi kan gå videre. Det er aldrig ovre i det her spil.

- Det kan koges ned til den første scoring. Laver vi den, er alt muligt. Jeg er sikker på, at vi kan levere et opsigtvækkende resultat, siger Wenger til AFP.

Formen er god hos Arsenal-mandskabet, der i lørdags sendte Everton ud af FA Cuppens kvartfinale med en sejr på 4-1. I den hjemlige liga er holdet på en øjeblikkelig tredjeplads.

London-holdets gode takter er ikke gået Bayern München-træner Josep Guardiolas næse forbi. Han mener, at den tyske trups videre avancement særligt afhænger af, om de kan holde Arsenal fra en stor boldbesiddelse.

- Hvis vi giver Arsenal for meget tid med bolden, får vi store problemer. Hvis vi holder på bolden, går vi videre til kvartfinalerne. Får de kontrol, er det dem, der går videre, siger Guardiola.

Formen i Bayern München er dog også skræmmende.

Holdet er ubesejret i 49 bundesligakampe i træk, hvoraf de seneste 16 kampe er vundet. Bayern München indtager førstepladsen suverænt 20 point foran Borussia Dortmund på andenpladsen.

I tirsdagens andet returopgør tager Atlético Madrid mod AC Milan, der ligesom Arsenal skal forsøge at vende et nederlag på hjemmebane til en samlet sejr på udebane. Spanierne vandt den første kamp 1-0.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip