Arsenal-triumf mod Dortmund efter Ramsey-scoring

06/11/2013

Waliseren Aaron Ramsey scorede endnu en gang for Arsenal, da englænderne sikrede sig en vigtig 1-0 sejr ude mod Dortmund i Champions Leagues gruppe F.

Det var stik mod spil og chancer, da lille Ramsey efter 62 minutters spil headede bolden ind bag Roman Weidenfeller i Dortmund-målet på et oplæg fra franskmanden Oliver Giroud.

Målet var Arsenals første nævneværdige målchance, efter at Dortmund havde domineret den første time i en kamp, hvor begge mandskaber investerede meget i et højt og energisk genpres.

Efter 37 minutter burde Dortmund-indkøbet Henrik Mkhitaryan også have bragt hjemmeholdet foran, men skarpheden svigtede i en fri position på kanten af feltet midt for mål.

Efter Arsenals mål fulgte otte hæsblæsende minutter, hvor begge hold kunne have scoret et par gange.

Tættest på endnu en scoring var Arsenal med en afslutning, der blevet reddet på stregen, mens Dortmunds Marco Reus så dum ud, da han helt fri en meter fra mål sparkede hul i luften på et godt indlæg.

Dybt inde i dommerens overtid følte Dortmund sig desuden snydt for et straffespark.

Nicklas Bendtner kom på banen for Arsenal, da der manglede 20 sekunder af den ordinære spilletid, men danskeren nåede af gode grunde ikke at gøre noget væsen af sig.

I gruppens anden kamp vandt Napoli med 3-2 over Marseille. Dermed har italienerne ni point, hvilket rækker til en andenplads bag Arsenal, der ligeledes står noteret for ni point, men er bedst indbyrdes af de to hold.

Trods nederlaget er Dortmund stadig fuldt ud med i kampen om at spille sig videre. Tyskerne står noteret for seks point og mangler at møde Napoli på hjemmebane og pointløse Marseille på udebane.

Mens spændingen er intakt i gruppe F, sikrede Atlético Madrid sig videre avancement i gruppe G med en 4-0 sejr over Austria Wien.

Madrilenerne er sikker på at slutte på førstepladsen i gruppen, mens Zenit og Porto må kæmpe om andenpladsen.