Arsenal udspillede tyrkere i Istanbul

Arsenal har mere end det ene ben i gruppespillet i Champions League efter sikker udesejr i Tyrkiet.

Der var lagt op til, at Arsenal kunne få store problemer med at kvalificere sig til gruppespillet i Champions League, det det stod klart, at Premier League-holdet skulle op mod tyrkiske Fenerbahce.

Især den første kamp på tyrkernes berygtede hjemmebane i Istanbul blev spået som noget af en manddomsprøve for Arsene Wengers team.

Det var dog svært at se, hvad det var, Arsenal skulle være så bekymrede over, da de to hold endelig mødtes onsdag aften. For Arsenal var i alle spillets facetter deres tyrkiske modstander totalt overlegen, og efter englændernes sejr på hele 3-0 er det meget svært at se, hvordan Fenerbahce skal kunne vende den situation til noget positivt på Emirates om en uge.

Første halvleg sluttede 0-0, men allerede her sad Arsenal solidt på det meste spil, mens hjemmeholdet mest brillerede med en lang række fejl. Det fortsatte efter pausen, og her var gæsterne langt bedre til at straffe Fenerbahces fejl.

Først scorede Kieran Gibbs i 51. minut og et lille kvarter senere var det Aaron Ramsey, der gjorde det onde ved tyrkerne. Der dog ikke gjorde situationen lettere for sig selv, da hjemmeholdets Michal Kadlec begik straffespark på Theo Walcott.

Olivier Giroud scorede sikkert fra pletten og cementerede gæsternes sikre sejr, der må være en sikker billet til gruppespillet for Premier League-mandskabet.

Dagens Gossip