Arsenal var chanceløse mod Bayern München

11/03/2014

De regerende mestre fra Bayern München spillede sig tirsdag aften uden de store problemer videre til kvartfinalerne i Champions League.

Arsenal var ikke i nærheden af at skabe en overraskelse på Allianz Arena. Selv om det lykkedes at få 1-1 med hjem, så er Bayern videre med 3-1 samlet.

De tyske værter var fra start bedst og havde flere store muligheder for at bringe sig i front tidligt i kampen.

Først 10 minutter efter pausen lykkedes det dog at få bolden i mål, da Bastian Schweinsteiger modtog bolden fra Franck Ribery på venstrekanten.

Schweinsteiger ventede klogt på, at Arsenal-keeper Lukasz Fabianski kastede sig, og så kunne midtbanestyrmanden nemt gøre det til 1-0.

Selv om Arsenal allerede fra første fløjt var tvunget frem ad banen for at indhente tyskernes 2-0-føring fra London for tre uger siden, så kom der først for alvor gang i manager Arsene Wengers mandskab efter Bayerns mål.

Bare to minutter efter 1-0-målet udlignede den tidligere Bayern-spiller Lukas Podolski for Arsenal.

Podolski pressede bolden fra hjemmeholdets Philipp Lahm, og fra en spids vinkel hamrede han bolden forbi Manuel Neuer i værternes mål.

I slutfasen var hjemmeholdet tæt på at tage sejren, da Arjen Robben fik tilkæmpet sig et straffespark.

Thomas Müller afsluttede midt i målet, hvilket betød, at Lukasz Fabianski fik benene på skuddet. Bolden spinnede i flere sekunder på målstregen, inden Arsenal-keeperen fik slået den væk for næsen af en fremadstormende Thomas Müller.

Der er lodtrækning til kvartfinalerne den 21. marts.