Arsenal vil hente Jovetic

Købet af Santi Cazorla i sidste år, som løb op i omkring 175 mio. kr., var det dyreste køb i mange år, faktisk skal man helt tilbage til sæsonen 08/09 for finde noget lignende. Her blev Andrei Arshavin hentet til London for ca. 132 mio. kr.

Det er altså ikke kæmpe-transfers den franske manager er kendt for. Men det kan der måske laves om på nu. Det montenegrinske stortalent Stevan Jovetic har i længere tid været rygtet til klubben, og nu beretter goal.com, at handlen meget vel kan blive til noget.

Ifølge Fiorentina selv, er Jovetic 220-260 mio. kr. værd, men Wenger og co. er overbeviste om, at de kan få ham til klubben for under 200 mio. kr.

Arsenal forventes at byde på angriberen allerede, når transfer-vinduet åbner den 20. maj.

Jovetic er dog ikke den eneste angriber The Gunners har øjne på. Ifølge goal.com er brandvarme Robert Lewandowski også under luppen, ligesom Edin Dzeko også skulle være på Wengers ønskeliste. At Dortmunds super-polak skulle være på vej til Emirates må dog betragtes som mere usandsynligt, da både Bayern München og begge Manchester-klubberne har været efter ham.

Men at Arsenal for alvor skal på transfermarkedet i dette vindue, kunne godt virke sandsynligt, og deres tidlige udspil mod Jovetic, kan indikere at Wenger har tænkt sig at finde pengepungen frem.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip