Arsenal vinder over Hull i reprise af FA Cup-finale

04/01/2015

Arsenal kom søndag videre til fjerde runde i FA Cuppen.

Det skete med en 2-0-sejr over Hull i det, der var en gentagelse af FA Cup-finalen i sidste sæson.

Dengang vandt Arsenal 3-2 på Wembley Stadium i London, men modsat finalen blev der ikke brug for forlænget spilletid i søndagens kamp på Arsenals hjemmebane, Emirates Stadium.

Chileneren Alexis Sánchez sendte efter 20 minutter et hjørnespark ind i panden på Per Mertesacker, og den tyske midterforsvarer headede bolden i mål til 1-0.

Spændingen holdt frem til otte minutter før tid, hvor Alexis Sánchez kom på scoringstavlen.

Angriberen, der flere gange havde været tæt på score tidligere i kampen, modtog bolden fra Santi Cazorla lige uden for straffesparksfeltet, og Sanchez sendte derefter bolden i mål med et fladt skud ude ved stolpen.