Arsenals vilde comeback

Og ikke mindst er Arsène Wenger i færd med at lukke munden på sine mange kritikere. Han solgte i sommer talismanen Robin van Persie og det defensive bolværk Alexander Song, og Arsenal-forsvaret sejlede i første halvdel af sæsonen.

Men med en karakteristisk slutspurt har »Le Professeur« ikke bare overhalet Tottenham, men også Chelsea, der dog har spillet en kamp mindre.

Arsenal indtager nu Premier Leagues tredjeplads, der giver direkte kvalifikation til Champions League til efteråret.

CL for 16. gang i træk

- Jeg vidste, vi ikke ville give op, og vi ville kæmpe til det sidste. Ingen kunne forudse, at vi ville score tre mål, men vi har en fantastisk attitude, gejst og vilje, og det fik os i mål. Vi fortjente at vinde, men vi spillede mod et stærkt hold, og vi havde brug for noget specielt, sagde Arsène Wenger efter kampen.

Han er i gang med at kvalificere Arsenal til Champions League for 16. gang i træk. Et uhørt tal for en klub, der har solgt sine største profiler som som Cesc Fabregas, Samir Nasri og altså målmaskinen Robin van Persie i de senere sæsoner.

Om muligheden for at slutte i top fire sagde Wenger:

- For mig er det vigtigere at fastholde vores stime, vores stærke attitude og fokus. Vi ønsker stabilitet, og det kræver enormt fokus, for du kan se, hvor hurtigt du bliver straffet. Vi er ikke langt væk (fra at slutte i top fire, red.), men vi er bare nødt til at blive ved med at vinde.

Agger med hos Liverpool

Daniel Agger var med i hele kampen for Liverpool, da Merseyside-klubben spillede 0-0 ude mod Reading i en underholdende kamp.

Liverpool vadede i chancer, men kunne ikke passere en storspillende Alex McCarthy i Reading-målet. Og så glippede Merseyside-klubben muligheden for at komme á point med bysbørnene Everton på Premier Leagues sjetteplads.

Daniel Agger var i første halvleg tæt på at lægge op til en scoring, da han flot dirigerede en hjørnesparksbold ned for fødderne af Daniel Sturridge, hvis nærgående forsøg blev blokeret.

Med det målløse resultat ligger Liverpool stadig placeret på en langt fra tilfredsstillende syvendeplads i Premier League.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip