"Arvingerne" er ramt af vejr-brøler

På søndag, når det sjette afsnit af den populære dramaserie "Arvingerne" løber over skærmen, vil det være med et par kiksede fejl.

Et smugkig på det kommende afsnit af Arvingerne, som vises på DR's hjemmeside, afslører, at publicservice-kanalen har set stort på årstiderne i den kommende søndags afsnit.

Først i afsnittet er træerne udstyret med grønne blade, og tankerne ledes hen på forår, men senere i afsnittet er bladene faldet af træerne, som om vinteren viser sit kolde ansigt. Og det er på trods af, at det skal forestille, at der kun er et par dage mellem de to scener. Se billeder fra scenerne nederst på siden.

LÆS OGSÅ: Advokater spinder guld på populær tv-serie

Hurtige og vakse seere har allerede påpeget årstidernes hurtige gang overfor DR på Arvingernes Facebookside.

"Har vi styr på årstiderne", skriver Anders Toft Nielsen, som har vedhæftet tre billeder, der illustrerer de skiftende årstider.

Og DR kvitterer med føgende svar:

"Ja, den ser lidt skiftende ud. Godt spottet". 

LÆS OGSÅ: Arvingerne begejstrer: udsigt til drama og tragedie 

Også andre seere har fundet flere vejr-bommerter i tidligere afsnit. 

"Må tilføje at vi i de første fem afsnit hyggede os over, at så sneede det, så var der ingen sne, og så var der pludselig masser af sne på jorden.. derudover er vi vilde med serien", skriver Helle Kiel Hauglund på Arvingernes Facebookside.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Overfor mx.dk har producenten på Arvingerne, Karoline Leth, forklaret, at scenerne ikke bliver optaget kronologisk, hvilket betyder, at der kan være måneder mellem to scener, og derfor kan årstiden spille et puds.

- Det kan sagtens lade sig gøre at få rettet en fejl som denne, men det koster vanvittig mange penge, siger Karoline Leth til mx.dk, og forklarer, hvordan der pludselig skal laves kunstig sne, pilles blade af træerne eller på anden vis laves unaturlige ændringer i landskabet, hvis årstiden eller klimaet ikke lige er, som man håbede på.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip