Arvingerne-Marie: Jeg ville være skuespiller som tre-årig

Hun spiller en af de bærende hovedroller i DR’s populære dramaserie ’Arvingerne’ og er blevet Danmarks nye stjerneskud. Men 28-årige Marie Bach Hansen har vidst, siden hun var helt lille, at hun ville være skuespiller. Det siger hun i et interview i FEMINA.

- Det var ikke, fordi jeg var sådan en målrettet lille tre-årig, og jeg har da også været mange veje omkring. Men det har alt sammen trukket over i den kreative retning. Eller mere… den nysgerrige. Min nysgerrighed er helt klart min største drift. Hvad sker der i hovedet på dét menneske? Hvilket slags liv lever han eller hun? Det er sådan en konstant interesse for, hvordan verden hænger sammen.

Tv-værten Louise Wolff har aldrig haft en karriereplan. Læs om hendes alternative karrierevej på femina.dk

Fik filmrolle på vej til toilettet
Det var også nysgerrigheden, der kastede hende hovedkulds ud i filmverdenen første gang. ’Arvingerne’ er nemlig ikke den første gang, Marie Bach Hansen har været forbi skærmen.

Instruktøren Susanne Bier har det ikke godt med at være på den røde løber. Læs hvorfor på femina.dk

På gymnasiet, hvor hun gik, castede holdet bag ungdomsfilmen ’2 ryk og en aflevering’ folk i frikvartererne, og på vej til toilettet mødte Marie tilfældigvis instruktøren, som spurgte, om hun havde lyst til at blive castet.

- Jeg skulle ind og have dansk, så jeg sagde nej tak, men han blev ved med at spørge og til sidst tænkte jeg: Nå ja, det er da sikkert sjovere at lege lidt end at have dansktime. Jeg prøver! Og så fik jeg sgu rollen! siger Marie Bach Hansen til FEMINA.

Siden har Marie Bach Hansen blandt andet spillet med i Anne-Grethe Bjarup Riis’ modstandsfilm ’Hvidsten Gruppen’.

Af redaktionen, FEMINA.dk/NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip