Arvingerne-stjerner bringer gerne døden op

Skrevet af admin

01/02/2014
Den er ganske uundgåelig, det ved vi. Alligevel har rigtig mange mennesker svært ved at tale om døden. Men blandt mange af de familier, der sidder og ser tv-serien "Arvingerne" på DR1 hver søndag, har døden skabt debat - i hvert fald eftervirkningerne af den for de efterladte. For mens Frederik, Emil, Signe og Gro slås om huset Grønnegaarden i serien, bliver seerne mere bevidste om, hvordan de selv og deres egen familie ville reagere i situationen.Og det glæder Carsten Bjørnlund, der spiller Frederik i serien.- Vi har bragt døden ud i folks stuer og tanken om deres egen død, og det er jo sjovt, når vores fiktionsverden sætter et aftryk på den virkelige verden, det er klart. Hvis man kan få folk til at vende deres liv rundt oppe i hovedet, så er det interessant, siger han.- Det, der sker i serien, er genkendeligt. De konflikter, vi beskriver, kender vi fra vores egen familie, siger han.Og det giver Kenneth M. Christensen, der spiller håndboldspilleren Andreas, ham ret i.- Nogle gange, når man har læst manuskriptet, så har man tænkt "Gud, det kan man da ikke gøre". Men folk reagerer irrationelt, når de kommer ud i hårde situationer, og de er sårede. Det ser vi jo også i virkeligheden, siger han."Arvingerne" bliver sendt hver søndag på DR1.Newspaq

Dagens topnyheder

Den er ganske uundgåelig, det ved vi. Alligevel har rigtig mange mennesker svært ved at tale om døden.

Men blandt mange af de familier, der sidder og ser tv-serien "Arvingerne" på DR1 hver søndag, har døden skabt debat - i hvert fald eftervirkningerne af den for de efterladte. For mens Frederik, Emil, Signe og Gro slås om huset Grønnegaarden i serien, bliver seerne mere bevidste om, hvordan de selv og deres egen familie ville reagere i situationen.

Og det glæder Carsten Bjørnlund, der spiller Frederik i serien.

- Vi har bragt døden ud i folks stuer og tanken om deres egen død, og det er jo sjovt, når vores fiktionsverden sætter et aftryk på den virkelige verden, det er klart. Hvis man kan få folk til at vende deres liv rundt oppe i hovedet, så er det interessant, siger han.

- Det, der sker i serien, er genkendeligt. De konflikter, vi beskriver, kender vi fra vores egen familie, siger han.

Og det giver Kenneth M. Christensen, der spiller håndboldspilleren Andreas, ham ret i.

- Nogle gange, når man har læst manuskriptet, så har man tænkt "Gud, det kan man da ikke gøre". Men folk reagerer irrationelt, når de kommer ud i hårde situationer, og de er sårede. Det ser vi jo også i virkeligheden, siger han.

"Arvingerne" bliver sendt hver søndag på DR1.

Newspaq