Asfaltarbejde lukker motorvejen ved Vejle

Nu skal der asfalteres på motorvej E45 mellem til- og frakørsel Vejle Syd til Vejle Nord. Det sker fra på søndag klokken 18 og frem til mandag den 24. Juni klokken 06.

Arbejdet foregår kun som aften og natarbejde mellem klokken 18 og 06. Arbejdet betyder, at der aften og nat kun er ét spor farbart i sydgående retning. Desuden lukkes motorvejen i sydgående retning en enkelt aften og nat, nemlig onsdag den 19. juni klokken 19 til 06.

Trafikken bliver ledt ned gennem Vejle by via til- og frakørsel 60 Vejle Nord (Horsensvej) og tilbage på motorvejen ved til- og frakørsel 61 Vejle Syd (Fredericiavej).

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Der vil være hastighedsbegrænsning på 80 km/t.

Asfaltarbejdet i nordgående retning gav store køer

Den 5. juni lukkede Vejdirektoratet motorvejen på samme sted ved en lignende manøvre. Der var det de nordgående spor, der skulle asfalteres. Lukningen gav først på aftenen omfattende køer og lang rejsetid ned gennem Vejle by. Vejdirektoratet vil gøre alt for, at det ikke sker igen.

Når asfaltarbejdet er overstået i sydgående retning, så er der seks spor på strækningen i begge retninger – men altså kun på en strækning på 3,5 kilometer. Resten af motorvejudbygningen på i alt 13 kilometer åbner til efteråret.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip