Ashley hånes for sit usminkede billede - her svarer hun igen på sine kritikere

Internettet kan ændre dit liv på godt og ondt. Det oplevde 20-årige Ashley VanPevenage fra Tacoma i den amerikanske stat Washington. 

I januar havde hun en voldsom allergisk reaktion, der gav hende akne i hele ansigtet. En veninde tilbød derfor at sminke hendes hudproblemer væk. 

 

Et billede slået op af @makeupbydreigh den

16. Jan 2015 kl. 7:08 PST

Resultatet blev til et utroligt før-efter billede, som en tredje pige lagde på Twitter med ordene:

- Jeg forstår ikke, hvordan folk kan det her, når jeg ikke engang kan dække en enkelt bums i mit ansigt.

Opslaget var venligt stemt, men hurtigt begyndte andre at retweete det, så det blev delt over 8.000 gange og foretrukket over 12.000 gange. 

Læs også: 20 grunde til at bruge kokosolie hver dag

Det blev til et såkaldt meme - et billede, folk bruger til at kommentere et opslag på de sociale medier med, og iblandt opslagene og i kommentarene under billedet lød også en del uvenlige kommentarer, som fx dette:

- Grunden til at du skal tage en tøs med ud og svømme på din første date.

Omtalen har påvirket Ashley VanPevenage meget. Hun turde i en lang periode ikke gå ud fra sit hjem uden makeup og at have sat sit hår.

Men nu har hun tænkt over situationen og har derfor lagt en video på YouTube med sit svar til dem, der har misbrugt hendes billede:

- Jeg har aldrig haft det ubehageligt ved at gå ud med mit naturlige look, men det havde jeg i lang tid efter billedet blev lagt op. 

Læs også: Hun lægger makeup i den ene side af sit ansigt: Resultatet er vildt

Der er mange forstyrrende og lede kommentarer til det, uddyber hun. 

- Men jeg har indset, at det ikke er mig (at gå med så meget makeup red.). Det er ligemeget, hvad andre tænker om mig eller alle andre, siger hun og håber, at andre især unge piger vil føle sig inspireret af hendes historie og video her: 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip