Astana afviser kritik: Nibali så ikke Froomes problemer

Var det imod de uskrevne regler, da Vincenzo Nibali (Astana) angreb på Col de la Croix de Fer, netop som førende Chris Froome (Sky) måtte gøre et kort stop på grund af problemer med cyklen?

Det mener Froome selv, men Astanas manager Alexandre Vinokourov afviser, at Nibali med forsæt forsøgte at udnytte britens vanskeligheder på vej mod etapesejren.

- Det er ikke noget at tale om. Vincenzo så det slet ikke. Froome havde tekniske problemer, og det er hans problem. Vincenzo skal jo ikke hele tiden kigge efter Froome, siger Alexandre Vinokourov.

Froome, der også tabte tid til Nairo Quintana (Movistar) på den barske 19. etape, havde til gengæld den opfattelse, at Nibali med åbne øjne drog fordel af hans mekaniske vanskeligheder.

- Jeg fik en genstand mellem bremsen og hjulet og måtte stoppe op et øjeblik. Netop da angreb Nibali. Det var temmelig usportsligt.

- Han havde hele bjerget til at foretage sit ryk, men han valgte netop det øjeblik, da jeg havde tekniske problemer, lyder det fra Froome.

Vinokourov vælger dog at overhøre kritikken og glæde sig over en tiltrængt sejr i en ellers noget mislykket Tour for det kasakhstanske hold.

- Det var en stor præstation af Vincenzo og en stor dag for hele vores hold. Nu kan vi gå efter podiet lørdag, for han er tæt på.

- Med hensyn til Froome er det "mission impossible", og det er det måske også med Quintana, men han kan i hvert fald jagte tredjepladsen, siger Alexandre Vinokourov.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip