Atlético Madrid-anfører afviser voldeligt spil

Skrevet af admin

05/02/2015

Dagens topnyheder

Fodboldklubben Atlético Madrid spiller ikke voldeligt på banen.

Det er budskabet fra den spanske klubs anfører, Diego Godín.

Han er godt og grundigt træt af det, som han mener er en unødvendig stempling af hans hold.

- Naturligvis er al denne snak trættende, og vi tror ikke på disse historier. Jeg ved ikke, hvem der spreder dem, siger forsvarsspilleren ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Atlético Madrid er under den meget passionerede cheftræner, Diego Simeone, blevet kendt som et hold, der kæmper til sidste sekund i kampene.

En gang imellem kammer kampgejsten over, som da Atlético Madrid for nylig måtte indkassere to udvisninger i den meget dramatiske pokalkamp hjemme mod FC Barcelona, som gæsterne vandt 3-2.

Ifølge Diego Godín er kampgejsten en styrke for Atlético Madrid, der i sidste sæson vandt det spanske mesterskab og nåede frem til finalen i Champions League.

- Alt, hvad vi har vundet, er resultatet af arbejde og at være dedikerede, men ikke af at spille voldeligt. Denne snak må stoppe, siger han.

Atlético Madrid tager på lørdag imod lokalrivalen Real Madrid i Primera Division. Det er en kamp, som de forsvarende mestre ikke må tabe, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at genvinde titlen.

Real Madrid fører ligaen med 54 point for 21 kampe. FC Barcelona er nummer to med 50 point, mens Atlético Madrid indtager tredjepladsen med 47 point.

/ritzau/