Atlético Madrid besejrer Benfica og vinder CL-gruppe C

08/12/2015

Atlético Madrid vinder Champions Leagues gruppe C foran Benfica. Det stod klart, da spanierne i Portugal besejrede netop Benfica med 2-1.

Dermed slutter Atlético Madrid på førstepladsen med 13 point foran Benfica med 10 point. Galatasaray er klar til Europa League efter vinter, da det blev 1-1 hjemme mod FC Astana.

Atlético Madrid leverede varen efter den halve time, hvor nogle hurtige kombinationer endte med, at Luciano Vietto strøg afsted i dybden og lagde en aflevering skråt tilbage til Saul Niguez, der bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Luciano Vietto gjorde det til 2-0 efter 55 minutter og bragte dermed Atletico på kurs mod gruppesejren, men med et kvarter igen kunne Benficas Raul Jimenez have afsluttet selv, men valgte at spille Konstantinos Mitroglou fri, som reducerede til 1-2.

I det andet opgør i gruppen var tyrkiske Galatasaray og FC Astana ude i en direkte kamp om, hvem der skulle løbe med tredjepladsen og dermed en billet til Europa League.

Her sluttede første halvleg 0-0, men der kom gang i målscoringen mod slutningen. Først bragte Patrick Twumasi gæsterne foran 1-0 efter 62 minutter, men to minutter senere udlignede Selcük Inan, hvilket sender Galatasaray videre til 1/16-finalerne i Europa League.