Atlético Madrid cementerer andenplads med pligtsejr

02/03/2016

Atlético Madrid ligner mere og mere det eneste hold med en mulighed for at bremse Barcelonas march mod det spanske fodboldmesterskab.

Tre dage efter derbysejren over Real Madrid hentede Atlético tre nye point til tabellen med en klar gevinst på 3-0 over Real Sociedad.

Atlético er nu fem point efter Barcelona og hele syv foran Real Madrid, men har dog spillet en kamp mere end dem begge.

Diego Simeones tropper fik starthjælp af baskernes Diego Reyes, som scorede selvmål efter blot otte minutters spil

Også efter pausen var hjemmeholdet hurtigt ude af starthullerne. Anden halvleg var dårligt kommet i gang, før Real Sociedads forsvar blev splittet af en simpel, dyb bold, og så kunne Saul Niguez flugte 2-0-føringen i nettet.

Efter en times spil fjernede hjemmeholdet den sidste rest af tvivl om resultatet, da Antoine Griezmann tiltuskede sig et straffespark ved at falde meget let i gæsternes felt. Og den målfarlige franskmand omsatte selv chancen fra 11-meter-pletten til 3-0.

Forsvarsstærke Atlético har kun lukket 11 mål ind i 27 ligakampe.

Nu kan spillerne i ro og mag se de øvrige tophold i aktion de kommende dage. Real Madrid møder bundholdet Levante på udebane onsdag aften, mens Barcelona skal på besøg hos Rayo Vallecano torsdag.