Atlético Madrid holder sig inde i spansk topstrid

19/10/2014

Den forsvarende spanske mester, Atlético Madrid, holder sig inde i topkampen i ligaen.

Holdet var presset til at vinde søndagens hjemmekamp for at mindske afstanden til topholdene, og det skete med en sikker sejr over Espanyol på 2-0.

Atlético var kampen i gennem i kontrol og havde stor boldbesiddelse, men der skulle to hjørnespark til for at afgøre kampen.

Kort før pausen steg Tiago til vejrs og headede bolden ind i det lange hjørne, og 18 minutter før tid dukkede Mario Suarez op på målstregen og puffede bolden det sidste stykke i mål til 2-0.

Med sejren avancerede Atlético til fjerdepladsen med 17 point, som er det samme som nummer tre, Valencia.

Afstanden til Barcelona og Real Madrid er nu på henholdsvis fem og et point, men Atlético kan hale yderligere ind på mindst det ene af storholdene i næste weekend, da netop Real Madrid og Barcelona tørner sammen lørdag.