Atlético Madrid skyder Stephan Andersen i sænk

28/10/2013

Real Madrid mistede lørdag et skridt i topstriden med 1-2-nederlaget til førerholdet FC Barcelona. Men det andet Madrid-hold, Atlético Madrid, følger godt med i toppen af Primera Division.

Søndag aften vandt Atlético Madrid med hele 5-0 på hjemmebane over Betis, som skiftede den danske landsholdsmålmand Stephan Andersen ind fra anden halvlegs start.

Dermed er Atlético Madrid med 27 point kun et enkelt point efter Barcelona, som er det eneste ubesejrede hold i ligaen.

For Stephan Andersen var det ikke en speciel sjov kamp at være med i, da han kom på banen på grund af en skade til førstevalget Guillermo Sara, som måtte udgå med noget, der lignede en lyskeskade.

Atlético Madrid var klasser bedre end Betis, som allerede kom bagud i det første minut af kampen, da Oliver Torres scorede til 1-0.

I anden halvleg, hvor Stephan Andersen vogtede buret for Betis, øgede angriberen David Villa til både 2-0 og 3-0 efter 53 og 57 minutter, og så var den kamp reelt afgjort.

Brandvarme Diego Costa, som er topscorer i den spanske liga foran stjernerne Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, ville også lege med, og Atlético-angriberen øgede til 4-0 efter 65 minutter.

Stephan Andersen nåede også at blive passeret en fjerde gang i slutminutterne. Først parerede den tidligere Brøndby-keeper et forsøg, men riposten røg lige ud til Gabi Fernández, som hamrede bolden i nettet.

Atlético Madrid ser efterhånden ud til at være en langtidsholdbar udfordrer om det spanske mesterskab.

Derfor ses der allerede nu med spænding frem til kampen mellem de to nuværende topklubber, Barcelona og Atlético Madrid, som mødes i et indbyrdes ligaopgør i begyndelsen af januar.