Atlético Madrid slipper grebet om førstepladsen

23/02/2014

Det blev den perfekte weekend for Real Madrid, som kunne se sine to værste rivaler i mesterskabskampen snuble i 25. spillerunde i den bedste spanske fodboldrække.

Mens Real Madrid lørdag eftermiddag vandt 3-0 hjemme over Elche, så tabte både FC Barcelona og Atlético Madrid efterfølgende.

Barcelona tabte lørdag aften overraskende 1-3 ude til Real Sociedad, mens Atlético Madrid gjorde det endnu værre ved at tabe 0-3 til Osasuna søndag aften.

Alvaro Cejedo bragte med en helflugter Osasuna foran 1-0 efter en indøvet hjørnesparkskombination, som snød hele Atletico Madrid-forsvaret. Der var kun spillet seks minutter.

Et kvarter senere fordoblede Emiliano Daniel Armenteros føringen, mens hjemmeholdets Roberto Torres Morales gjorde det til slutresultatet 3-0 tre minutter før pausen.

Der blev ikke scoret flere mål i kampen, selv om Atlético Madrid var tæt på en reducering ved flere lejligheder i anden halvleg.

Det var blot Atlético Madrids tredje liganederlag i sæsonen, som efterlader holdet tre point efter førerholdet Real Madrid, som har 63 point efter 25 kampe. Barcelona har ligesom Atlético Madrid 60 point på de efterfølgende pladser.

I næste spillerunde kan Atlético Madrid gøre skaden god igen, når holdet på hjemmebane møder netop Real Madrid.