Atlético Madrid smider point i sidste minut

Atlético Madrid tabte lørdag et vigtigt skridt i kampen om det spanske mesterskab.

Det stod klart, da det på udebane blev til et 1-2-nederlag til nedrykningstruede Sporting Gijón i den spanske Primera Division.

Atlético Madrid kom ellers foran i første halvleg på et flot frisparksmål af franskmanden Antoine Griezmann efter en halv time.

Men i anden halvleg gik det galt for Atlético, der var uden forsvarsgeneralen Diego Godín, som blev skadet i holdets Champions League-opgør mod PSV Eindhoven.

Først var det Gijóns unge Antonio Sanabria, der udlignede med blot ti minutter igen, da han stod for kampens anden scoring direkte på et frispark.

I kampens sidste minut mistede Atlético så det sidste håb om point, da et fladt indlæg havnede for fødderne af Gijóns Carlos Castro, der afgjorde kampen til 2-1.

Inden da var Atlético blevet reduceret til ti mand, da José María Giménez måtte udgå med en skade. På dette tidspunkt havde Atlético-træner Diego Simeone dog allerede skiftet tre mand ind.

For Sporting Gijón var det en kærkommen sejr, da holdet har brug for point i nedrykningskampen, hvor Gijón nu ligger næstsidst i rækken med 27 point.

Atlético Madrid havde omvendt brug for sejren for at hænge på i toppen af ligaen.

Med en sejr søndag kan FC Barcelona på førstepladsen bringe sig foran med 11 point i topstriden, når de møder Villarreal på udebane.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip