Atlético op på andenpladsen: Villa bankede Krohn-Dehli

Atlético Madrid skød sig lørdag aften op på andenpladsen i den spanske Primera Division med en 2-0-sejr ude over Celta Vigo.

Med sejren har Atlético faktisk lige så mange point som Real Madrid, men lokalrivalerne topper ligaen i kraft af en bedre målscore. Real spiller søndag hjemme mod Levante.

Atlético Madrid kan især takke angrebsveteranen David Villa for sejren i Vigo. Den tidligere Barcelona-stjerne scorede midt i anden halvleg to gange på to minutter.

Celta Vigos danske landsholdsspiller Michael Krohn-Dehli startede inde for værterne og fik 75 minutter, inden han blev skiftet ud.

Sejren var vigtig for gæsterne, da der ikke er råd til mange fejltagelser i den uhyre tætte topstrid i Spanien. Madrilenerne kan endda glæde sig over, at Barcelona tidligere lørdag snublede ude mod Valladolid, som overraskende vandt med 1-0.

Atlético Madrid har i det hele taget gang i en flot sæson. På tirsdag spiller klubben returopgør i Champions Leagues 1/8-finale hjemme mod AC Milan. Spanierne har en 1-0-føring med fra det første opgør.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip