Atlético op på andenpladsen: Villa bankede Krohn-Dehli

08/03/2014

Atlético Madrid skød sig lørdag aften op på andenpladsen i den spanske Primera Division med en 2-0-sejr ude over Celta Vigo.

Med sejren har Atlético faktisk lige så mange point som Real Madrid, men lokalrivalerne topper ligaen i kraft af en bedre målscore. Real spiller søndag hjemme mod Levante.

Atlético Madrid kan især takke angrebsveteranen David Villa for sejren i Vigo. Den tidligere Barcelona-stjerne scorede midt i anden halvleg to gange på to minutter.

Celta Vigos danske landsholdsspiller Michael Krohn-Dehli startede inde for værterne og fik 75 minutter, inden han blev skiftet ud.

Sejren var vigtig for gæsterne, da der ikke er råd til mange fejltagelser i den uhyre tætte topstrid i Spanien. Madrilenerne kan endda glæde sig over, at Barcelona tidligere lørdag snublede ude mod Valladolid, som overraskende vandt med 1-0.

Atlético Madrid har i det hele taget gang i en flot sæson. På tirsdag spiller klubben returopgør i Champions Leagues 1/8-finale hjemme mod AC Milan. Spanierne har en 1-0-føring med fra det første opgør.