Atlético slider sig til tre point mod Espanyol

09/04/2016

Real Madrids sejr over Eibar tidligere lørdag tvang Atlético Madrid til at hente en sejr i ude mod Espanyol, hvis man ville tilbageerobre andenpladsen i Primera Division.

Den opgave løste Atlético-spillerne, da de vendte 0-1 til 3-1-sejr.

Det blev en lige første halvleg, hvor Espanyol ydede rigtig god modstand trods en forskel på 34 point i tabellen.

Spillemæssigt var der ikke den store forskel på holdene før pausen, hvor hjemmeholdet tog føringen efter en lille halv times spil.

Landsholdsbacken Juanfran fra Atlético Madrid tog sig en lille blunder, da han skulle dække Papakouli Diop på et frispark, og så kunne senegaleseren stige til vejrs og heade Espanyol i front.

Føringen holdt dog kun fem minutter. Så fandt Koke angriber Fernando Torres, og ligesom i midtugens Champions League-kamp mod FC Barcelona klappede Torres resolut bolden i nettet.

Og lørdag fulgte han ikke sin scoring op med to hurtige gule kort som i opgøret mod Barcelona.

I stedet var han igen involveret, da Atlético tog føringen efter en lille times spil. Torres agerede bande i et flot opspil, hvor Koke igen indtog oplæggerens rolle.

Den smukke stikning til topscorer Antoine Griezmann blev behandlet efter fortjeneste, da den hurtige franskmand smækkede bolden ind via fjerneste stolpe.

Begge hold havde chancer i kampens slutfase, men fortjent endte det med, at banens bedste spiller Koke udnyttede et oplæg fra Fernando Torres til at gøre det til 3-1.