Atlético tager førsteplads med sejr over Wass og Celta

10/01/2016

Atlético Madrid er tilbage på førstepladsen i Primera Division.

Den spanske fodboldklub vandt søndag aften 2-0 ude over Celta, der havde danske Daniel Wass med i hele kampen.

Fire minutter inde i anden halvleg bragte Antoine Griezmann Atlético Madrid foran 1-0, da han løb i position foran mål og udnyttede en aflevering fra venstre side.

Så vidste Celta-spillerne formentlig, at det ville blive ret svært at få point.

Atlético Madrid har nemlig Primera Divisions bedste forsvar, der blot har lukket otte mål ind i 19 kampe.

Ti minutter før tid fordoblede Yannick Ferreira-Carrasco føringen.

Belgieren bragte sig efter nogle gode træk i position til en afslutning, og han scorede til 2-0.

Atlético Madrid topper den spanske liga med 44 point for 19 kampe. Klubben har vundet de tre seneste ligakampe.

FC Barcelona er nummer to med 42 point for en kamp færre, mens Real Madrid indtager tredjepladsen med 39 point for 19 kampe.

Celta er efter det tredje liganederlag på stribe på femtepladsen med 31 point for 19 kampe.