Atleticos stjernebrasilianer skal spille for Spanien

Atletico Madrids Diego Costa er 'on fire' i øjeblikket. Spørg bare i Real Madrid. I weekenden sænkede brasilianeren således kongeklubben med den afgørende scoring i det traditionsrige Madrid-derby. Men Real Madrid-stjerner som Iker Casillas, Isco og Sergio Ramos kommer til at se meget mere til den kontroversielle brasilianske angriber. 

Tidligere på året blev Diego Costa, der er topscorer i den spanske liga sammen med Lionel Messi, spansk statsborger. Og nu har han, ifølge den spanske avis Marca, udtrykt endegyldigt ønske om at spille for det spanske landshold frem for det brasilianske. På det spanske landshold spiller blandt andre Casillas, Isco og Ramos. 

Det spanske fodboldforbund meddeler dog, at Diego Costa ikke bliver udtaget til den kommende uges VM-kvalifikationskampe mod Hviderusland og Georgien. Forbundet mangler at modtage en erklæring fra kollegerne i det brasilianske fodboldforbund om, at angriberen endnu ikke har spillet en landskamp for hjemlandet. Men det regnes for en formalitet. 

Spanien råder allerede over et væld af fantastiske angribere, men nu kan landstræner Vicente del Bosque skrive Diego Costas navn på listen, der allerede rummer Alvaro Negredo fra Manchester City, FC Barcelonas Pedro, Roberto Soldado fra Tottenham, Juventus' Fernando Llorente, Fernado Torres fra Chelsea og Costas holdkammerat i Atletico Madrid, David Villa. Skræmmende...     

 

Dagens Gossip