Atter fuld pot til Juventus efter actionfyldt topopgør

05/10/2014

Søndagens sene kamp i den italienske Serie A mellem Juventus og Roma var et topopgør værdigt med tre straffespark, tre udvisninger og fem mål.

Ingen af de to hold havde inden kampen prøvet at sætte point til i en ligakamp i denne sæson, men da røgen havde lagt sig, var det kun Juventus, der fortsat kunne kalde sig ubesejret.

3-2 vandt hjemmeholdet efter en kamp, hvor der blev kæmpet indædt om hver en bold.

Det resulterede som nævnt i tre straffespark, der alle blev begået før pausen, og som alle blev omsat til mål.

Carlos Tévez lavede to mål for Juventus på den bekostning, mens Francesco Totti scorede for Roma.

Desuden lykkedes det også for Juan Manuel Irbe at score i regulært spil, så der stod 2-2 efter en første halvleg, hvor Roma-træner Rudi Garcia blev bortvist.

Afgørelsen faldt med fem minutter igen, da Leonardo Bonucci med en flugter fra 20 meters afstand bragte Juventus på 3-2.

Slutfasen blev ikke mindre hektisk af, at hjemmeholdets Alvaro Morata og gæsternes Konstantinos Manolas blev udvist efter et sammenstød i slutminutterne.

Juventus har 18 point efter de første seks runder, mens Roma bliver på 15 point. Sampdoria har 14 point og er ud over Juventus det eneste ubesejrede hold i ligaen nu.