Atter topbowling i Kolding

I den kommende weekend, lørdag den 16. og søndag den 17. november, byder BK Trekanten KIF igen på topbowling i bowlinghallen i Tre For Arena. Spillestedet betyder, at de koldingensiske spillere for anden runde i træk har fordel af hjemmebanen.

Lørdag starter damerne med at møde BK Viborg klokken 10, mens herrerne klokken 12.30 får besøg af Aalborg Bowling Team. BK Viborg er altid en meget svær modstander og vel nærmest det, der må betegnes som en ærkemodstander på damesiden.

De to klubber har dystet om mesterskaber i mange år, så det er tale om et meget klassisk opgør. Og et opgør som bliver lidt specielt for Rikke Qwist, som i år har skiftet fra netop BK Viborg til BK Trekanten KIF.

Aalborg Bowling Team er forsvarende danmarksmestre og ligger på 1. pladsen ligaen – nok det mest homogene bowlinghold, og dem vil Kolding-mandskabet gerne vil matche. Det også en nødvendighed, hvis koldingenserne skal bevare håbet om en topplacering i denne sæson.

Søndag spiller herrerne klokken 9 mod BK Outsiders fra Hjørring. De er nyoprykkere til ligaen i år, og det er et meget spændende og ungt hold - præcist som BK Trekanten KIF, så der er lagt op til en yderst interessant weekend.

Damerne spiller klokken 11.30 mod ST fra Viborg; en modstander, som også gerne vil med i slutspillet. Så det bliver endnu to topkampe for damerne i denne weekend.

Herrerne stiller op med følgende: Anders Lousdal, Thomas Larsen, Nichlas Christensen, Jan Andersen, Johnni Adsbøl, Paul Hutchinson og Mik Stampe.

Damerne stiller op med følgende: Pia Ærensgaard, Pia Burkal, Nickie Bøgeskov, Maria Pedersen, Vibeke Vestergaard, Rikke Qwist og Sascha Wedel.

Dagens Gossip