Auri er uenig med Jonas Dal: Esbjerg sparkede langt

Esbjerg-træner Jonas Dal mente efter søndagens 0-0-kamp, at Brøndby spiller primitiv fodbold med høje bolde i tredje sals højde under den nyansatte cheftræner Auri Skarbalius.

Men det er Brøndby-træneren helt uenig i. Tværtimod kalder han Esbjerg for det hold, som stod tilbage og sparkede langt på den knoldede og slidte bane på Brøndby Stadion.

- Vi tog hensyn til forholdene. Vi var klart bedst til at spille på den bane. Det var os, der kreerede chancerne. Det er os, der byggede spillet op nede fra. Og det var dem, der løb efter bolden i anden halvleg.

- Vi havde mest boldbesiddelse i anden halvleg, vi skabte chancerne og spillede fodbold. Det var Esbjerg, der sparkede langt.

- Vi kan snakke fra morgen til aften, om det var primitivt. Vi kom frem til chancerne efter indlæg og kombinationer, mener Skarbalius.

Efter to kampe i spidsen for Brøndby, hvor det er blevet til fire point, er litaueren mest ærgerlig over, at det ikke blev til en sejr over Esbjerg.

- Jeg er ikke tilfreds. Vi ville vinde, og jeg synes, vi opsøgte det mest. Men vi manglede kvaliteten til at sparke den ind, siger han.

Brøndby har blot scoret 30 mål i 22 superligakampe, mens de øvrige tophold - anført af AaB med 44 mål - alle har scoret flere.

- Vi har til gengæld holdt nullet i tre ud af fire kampe i foråret. Men vi er det mindst scorende hold i top-seks, det ved vi godt, og det skal vi arbejde på, erkender Skarbalius.

Thomas Kahlenberg meldes i bedring efter en skade, og han kan være klar efter påskeferien til at levere de kreative indslag på midtbanen.

- Kahlenberg træner mere og mere med. Så vi håber, han måske kan spille en reserveholdskamp på torsdag, lyder det fra Skarbalius.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip