Auri: Havde været slemt at tabe

- Vi gik benhårdt efter en sejr gennem hele kampen, men som kampen forløber, skal vi være glade for, at vi trods alt kommer tilbage og får uafgjort. Det havde været slemt at tabe, sagde træner Auri Skarbalius efter kampen ifølge Brøndbys hjemmeside.

- Når man tænker på, at vi efter pausen har rigtig mange af klubbens egne unge spillere inde, så var det en fin indsats. Spillere som Frederik Holst, Patrick da Silva, Jens Stryger, Dario Dumic, Kristian Andersen og Mathias Gehrt er alle unge spillere herfra, og det er dem, der løber solen sort. En rigtig fin arbejdsindsats, specielt når man tænker på de 120 minutter, vi havde i benene fra i torsdags, sagde Auri Skarbalius med henvisning til torsdagens pokalkamp mod Esbjerg, som Brøndby tabte efter forlænget spilletid.

Han tilføjede, at klubben stadigvæk tror på overlevelse i nedrykningskampen. Og det samme sagde Mikkel Thygesen, der scorede kampens første mål:

- Hvis vi fortsætter med de mange positive takter fra kampen, skal vi nok overleve. Hvis man ser bort fra slutminutterne af første halvleg, synes jeg, at vi hævede niveauet, og det skal vi tage udgangspunkt i.

 

Dagens Gossip