Auri hylder Brøndbys fight midt i modgangstid

Brøndby-træner Auri Skarbalius hylder sit holds fightermentalitet, da det torsdag aften blev til en 2-0-sejr ude over Randers.

Holdet fra den storkøbenhavnske vestegn var til tider under pres, men ifølge Auri Skarbalius viste Brøndby-spillerne vilje, og det gjorde udslaget.

- Vi spillede med mod. Vi kastede os ind i tingene, og på trods af modgang i form af skader, karantæner og en forsinket bus blev vi ved med at jagte sejren og kæmpe som et hold, siger Auri Skarbalius.

Han kunne fra sidelinje se sine spillere have marginalerne på deres side, men det er ifølge træneren ikke tilfældigt.

- Vi opsøgte marginalerne, og det skal drengene have ros for. Randers spillede en god kamp og havde deres chancer, siger Auri Skarbalius.

- Det var stolpe ind for os i dag, men det kom ikke af sig selv, for vi blev ved med at kæmpe som et hold og var fokuserede, og derfor kom resultatet i dag.

Kampens første målscorer David Boysen erkender, at Randers sad på store dele af spillet, men han synes ikke, at de kom frem til de helt store tilbud.

- De sad på spillet og ejede kampen på bolden, men jeg synes ikke, at de vadede ikke i chancer. Det var i hvert fald ikke den følelse, jeg havde inde på banen, siger David Boysen.

- Jeg synes, at vi spillede mere intelligent end Randers, og det var ikke en ufortjent sejr.

Samtidig glæder han sig over sin personlige succes, som han nyder på Brøndby-holdet i øjeblikket.

- Jeg har spillet alle kampe, siden jeg kom til klubben, og mod Randers fik jeg et mål og en assist mere. Holdkammeraterne har gjort det nemt for mig at falde til, og jeg er godt tilfreds med tingenes tilstand lige nu, siger Boysen.

Næste opgave for Brøndby er på mandag, hvor holdet spiller mod Esbjerg på udebane.

/ritzau/

Dagens Gossip