Auri Skarbalius: Jeg skal ikke revolutionere Brøndby

Skrevet af admin

13/03/2016

Dagens topnyheder

Søndagens kamp mod Randers FC er Brøndby-legenden Auri Skarbalius' første kamp tilbage i rollen som cheftræner, efter at Thomas Frank trådte tilbage.

Efter at have stået i spidsen for træningerne siden i onsdags, så er det en cheftræner, der ser frem til at få spillerne i aktion på Brøndby Stadion.

- Jeg sagde i onsdags ja til at overtage tøjlerne for superligatruppen frem til sommerferien, og når jeg først siger ja til en opgave, går jeg 100 procent ind til den.

- Så jeg ser frem til at stå i spidsen for holdet søndag og i resten af foråret, og jeg glæder mig til at mærke opbakningen til holdet fra vores fans og mærke suset, siger Auri Skarbalius til klubbens hjemmeside.

- Men kampen handler ikke om mig. Jeg skal ikke revolutionere noget. Vi ligger inden for afstand af vores mål om tredjepladsen, og vi er i pokalsemifinalen.

- Som ny cheftræner går jeg ind og fortsætter det arbejde, som Thomas Frank og trænerstaben har lagt for dagen.

- Det betyder, at fansene vil se et Brøndby-hold, som skal være aggressive, både defensivt og offensivt, og være afklaret i vores aftaler med hinanden, siger litaueren.

Den nye cheftræner har brugt de seneste dages træninger på at tale med spillerne om forventningerne i foråret.

- Vi justerer sandsynligvis et par små detaljer, men vi skal i bund og grund vise, at vi står sammen, både når spillet flyder, og når vi oplever modgang.

- For som fodboldspiller oplever man både medgang og modgang i løbet af de 90 minutter, en kamp varer, og her er det vigtigt, at man arbejder sammen som et hold.

- Der vil altid være forstyrrende elementer i en fodboldklub, men spillerne ved, at det eneste, de skal have fokus på, er deres egen præstation og de aftaler, vi har på banen.

- Og her må jeg rose holdet, for de har vist stor fokus i træningerne, lyder det fra Auri Skarbalius.

Midtbanespilleren Rodolph Austin er tvivlsom og bliver testet før kampen. Daniel Agger er desuden med i truppen igen efter en skade.

Anfører Thomas Kahlenberg har modtaget behandling i baglåret tidligere på ugen og sidder over.

/ritzau/