Auri: Tak, Johnny Mølby

Med to runder igen af Superligaen griner nedrykningsspøgelset ondt og hult, men spørgsmålet er, hvem det skal tage med ned i 1. division. Horsens eller Brøndby.

AC Horsens-træner Johnny Mølby meldte efter den livgivende 2-0-sejr over Silkeborg ud, at Brøndby får kniven i morgen og rykker ned dér. Her møder Brøndby hjemme FC Nordsjælland, mens Horsens skal en tur til Sønderjyske. Taber Brøndby, samtidig med at Horsens sætter skabet på plads i Haderslev, ja så ender sorteper hos Brøndby.

Men måske har Johnny Mølby gjort sig selv en bjørnetjeneste med den skarpe udmelding?

- Jeg kan kun takke Johnny for, at han har sagt det. For så bliver det meget nemmere at sætte mine spillere op til at modbevise det, siger Brøndby-boss Auri Skarbalius.

Brøndbys modstander, FC Nordsjælland, er sikker på sølvmedaljer og har på den led ikke noget at spille for, men Auri Skarbalius er usikker på, om det får en betydning for opgøret.

 Har I en fordel på torsdag, fordi FCN ikke har noget at spille for?

- Det kan jeg ikke sige. For mig er det vigtigt at fokusere på os selv, det er det vigtigste for mig, men man kigger jo på modstanderens styrke og svagheder, og man kigger også på deres mentale tilstand. Vi ser også, at nogle hold er bedre, når de slipper bremsen, og andre bliver omvendt dårligere, fordi der ikke er noget på spil, siger han.

At Brøndby og Horsens har noget på spil, er der ingen diskussion om. At de to hold tilmed mødes i sidste spillerunde, giver bundgyset en ekstra dimension. Brøndby-fans har revet billetter til kampen i Horsens væk, men står det til Horsens, får de mange blå-gule fans ingen festdag.

Det står Johnny Mølby fast på.

- Vi har bragt os i en situation, hvor vi selv kan afgøre det, og det skal vi gøre. Det udgangspunkt er jeg meget tilfreds med, siger han.

Efter en flot sidste sæson med pokalfinale og europæisk fodbold er det set på afstand overraskende, at Horsens er at finde nede i dyndet. Det er der flere grunde til, forklarer Johnny Mølby.

- Med de europæiske opgaver nåede vi i efteråret op på 27 kampe, og den belastning er truppen ikke vant til. Der kom en naturlig reaktion i sæsonafslutningen, hvor der ikke var mere at give af. Spillerne var trætte, og vi tabte fire kampe i træk. Det er de nederlag, der bider os i haserne nu sammenholdt med, vi har scoret for få mål.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip