Auri tror på Brøndbys overlevelse

- Sommer, somer og sol. Duften af Brøndby i 1. division, sang fansene, da spillerne passerede under dem og ned i den grønne tunnel, hvor håbets farve passede til begge mandskaber.

Til Esbjerg passede den, fordi håbet i dén grad lever. Til Brøndby passede den, fordi håbet er det eneste, der lige nu er at klynge sig til.

Er du sikker på, at du er den træner, der kan sørge for, at I undgår nedrykning, blev Auri Skarbalius spurgt efter 0-1 nederlaget.

- Ja, svarede han.

Hvorfor?

- Fordi det kommer vi ikke til. Altså at rykke ned, lød begrundelsen.

Efter påskens første runde i Superligaen blev Brøndby sammen med Silkeborg den store taber, for samtidig med, at de selv led nederlag til Esbjerg, vandt også konkurrenterne fra Sønderjyske, mens Horsens hentede point mod AaB.

- Det var en rigtig bundkamp med masser af fight og dueller, men de var lidt klogere end os, og især var Hans Henrik Andreasen en rigtig klog spiller. Vi kom godt bagom deres bagkæde, men vi var ikke skarpe nok i afslutningerne. Banen var ikke den bedste, og der var Esbjerg teknisk dygtigere end os, konkluderede Auri Skarbalius.

I har lige tabt til et andet bundhold. De var klogere end jer, teknisk bedre, og I var ikke skarpe nok i afslutningerne. Hvor ligger håbet?

- Der er en god stemning i truppen, og vores defensiv er blevet bedre hen over vinteren. Lige så længe, der er håb, skal vi blive ved med at kæmpe. Der er ikke andet at gøre, sagde Auri Skarbalius.

En af dem, der var tæt på at bringe Brøndby foran tidligt i kampen, var Jens Stryger Larsen, der sendte en helflugter på overliggeren, men alligevel måtte han tage turen ned gennem spillertunellen til Esbjerg-fansenes hån.

- Jeg lagde faktisk ikke mærke til, hvad de sang.

De sang, at det ’lugtede af Brøndby i 1. division’. Synes du også, det gør det?

- Nej, overhovedet ikke. Hvad er der spillet? Fire kampe? Der er sgu langt til den 20. maj, eller hvornår det er, det er sidste spillerunde. Selvfølgelig ligger vi dårligere nu, end vi gjorde før kampen, men hvis vi vinder over AGF om 48 timer, så tror jeg ikke, deres sang holder længere, sagde Jens Stryger Larsen.

Dagens Gossip