Auri: Vigtigt at komme på tavlen fra start

Viborg åbnede søndag eftermiddag sit forår med 1-1 hjemme mod Randers FC. Det så den debuterende cheftræner Auri Skarbalius på med blandet tilfredshed.

- Jeg er okay tilfreds med resultatet. Det var fair nok, og det er vigtigt at komme på tavlen i starten i stedet for at tabe.

- Men jeg kunne godt have ønsket mig, at vi var bedre på bolden og hurtigere i opfattelsen på andenboldene. Der var Randers' midtbanespillere smartere end vores, siger Skarbalius.

Den tidligere Brøndby-træner har afløst Ove Christensen på Viborgs bænk, og han vil forsøge at gøre holdet mere boldbesiddende.

- Vi vil gerne have mere possession, og det skal vi stadig arbejde med. Vi lavede mange uprovokerede fejl i dag.

- Og så vil vi gerne lidt højere op på banen og spille, og vi vil gerne erobre boldene højere oppe, og det skal vi også arbejde mere med, siger Skarbalius og tilføjer om Thomas Dalgaard, der var på pletten mod Randers med sin 13. sæsonscoring:

- Thomas er Thomas. Han arbejder hårdt, men ligesom resten af offensiven kreerer han ikke så meget i dag og laver nogle fejl. Men heldigvis har han altid sin målnæse og slår til, når han skal.

Viborg-anfører Mikkel Rask er lige som sin træner mest tilfreds med resultatet.

- Når man kommer foran 1-0, vil man gerne vinde, men samlet set er 1-1 fair nok.

- Der er ikke sket noget videre revolutionerende med Auris ankomst. Han arbejder videre med mange af de samme ting, som Ove stod for og forsøger at bygge videre derfra.

- Det har fungeret godt i træningskampe og til dels også i kampen i dag, siger Rask.

Viborg gæster i sin næste opgave FC Nordsjælland på fredag.

/ritzau/

Dagens Gossip