Auris dyre pokalsats: Kan koste i skæbnekamp

Torsdag aften blev det til et bittert pokalnederlag til Esbjerg og dermed farvel til drømmen om en pokalfinale.

Men det er næppe kun i hovederne, at nederlaget gør ondt. Gårsdagens pokaldrama bød på 120 minutters fodbold, hvilket bestemt ikke letter arbejdsbetingelserne inden søndagens skæbnekamp mod Silkeborg i bunden af Superligaen.

Inden kampen havde cheftræner Auri Skarbalius proklameret, at han kunne blive tvunget til at spare flere af sine profiler, der døjede med fysiske problemer. Alligevel stillede han med noget nær stærkeste opstilling.

Blandt andre Simon Makienok gik ind til kampen med småskavanker, efter han vred om på anklen i sidste weekends ydmygende 0-3-nederlag til Sønderjyske. Alligevel var han med i alle 120 minutter. Det kan blive dyrt for den trængte vestegnsklub, vurderer DR Sportens fodboldekspert Jan Kalborg.

- Der er slet ingen tvivl om, at Brøndby er godt mærket til kampen mod Silkeborg på søndag, siger han og fortsætter:- Når man taber en fodboldkamp efter 120 minutter, hvor man faktisk har ført de 78 minutter, så er det klart, at det dræner for energi. Nu har man fredag og lørdag til at samle sig op til den her storkamp mod Silkeborg. Når man så oven i købet gav en Simon Makienok, som har kæmpet med småskader, fuld tid, så har man et problem.

Også Quincy Antipas døjer med fysiske problemer, hvorfor han startede ude for Brøndby. Alligevel blev det til godt en times fodbold, eftersom opgøret røg i forlænget spilletid.

- Set i bakspejlet tror jeg godt, at Auri ville have trukket Makienok og et par andre ud, så de ikke spillede 120 minutter. Man kan komme til at sidde tilbage med en regning, der skal betales mod Silkeborg, siger Jan Kalborg til sporten.dkDramaet mellem Brøndby Silkeborg fløjtes i gang søndag klokken 17. Et nederlag vil for begge hold være katastrofalt. Sammen med Horsens har holdene kun 27 point på pladserne i Superligaens bund. Om seks runder er det hele afgjort.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip