Australsk rugbyspiller afviser penis-bid

Selvom der har været en video ude på Youtube, hvor man kan se en Bilambil Jets-spiller løbe hen til dommeren og trække ned i sine shorts for at vise sit tilsyneladende sårede kønsorgan efter at have været i nærkontakt med Watts, fastholder Watts sin uskyld.

- Jeg havde en tandbeskytter på, så jeg kan ikke på nogen måde have bidt ham i pikken, siger Watts til Sydney-avisen Daily Telegraph.

- Beskyldningen er jo helt helt til grin, men jeg må leve med det. Jeg ved, at jeg ikke gjorde det, og folk tæt på mig ved også, at jeg ikke gjorde det.

- Det er formentlig noget, som jeg bliver kendt for, selvom der ikke er nogen form for beviser.

Anthony Watts har i forvejen en blakket fortid, og det gør det noget sværere for ham at overbevise om sin uskyld.

Han er tidligere blevet droppet af Sydney Roosters, der spiller i den bedste australske rugby-liga, på grund af disciplinære problemer. I juni måned i år blev han idømt samfundstjeneste efter at have involveret i et slagsmål mellem to rivaliserende motorcykelbander på den australske Gold Coast.

Det kommer efter en dom for våbenbesiddelse, fordi han bar rundt på et sæt knojern.

Watts selv føler sig forfulgt, fordi han tidligere har spillet på topplan i National Rugby League, og han mener, at der er tale om et forsøg på at drive ham ud af sporten.

- Der har været adskillige gange i andre kampe, hvor modstanderne er kommet med falske beskyldninger mod mig. Jeg synes hele tiden, at jeg er i skudlinjen. Hvis der sker noget med mig, så er der ingenting. Hvis jeg gør det samme, så er der straffe.

Tidligere er andre sportsfolk fra den såkaldt Australian Rules Football-liga blevet straffet for deres usportslige optræden.

Således blev Peter Filandia dømt ti kampes karantæne for at have bidt en modstander i testiklerne ved en kamp i en af de lavere divisioner i 2002.

Den tidligere Rugby League-spiller John Hopoate blev i 2001 udelukket og fyret af sin klub efter have stukket sin finger op i en modstanders anus ved flere lejligheder.

Så sent som i sidste måned blev den engelske landsholdsspiller Sam Burgess udelukket i to uger for en såkaldt 'egern-tackling', hvor han greb fat i testiklerne på sin modstander Will Chambers under en National Rugby League-kamp.

Se videoklippet hvor Anthony Watts angiveligt bider modstanderens penis herunder:

Dagens Gossip