Autistisk dreng dumpede sine eksaminer, men så fik han dette utrolige brev

Det kommer mere og mere fokus på vores børns karakterer i skolen.

Helt ned i de små klasser bliver børn i dag bedømt for deres faglige kunnen, men nu er karakterer faktisk ikke alt – selvom man til tider skulle tro det.

Det beviste en engelsk skolelære, da hun tog utraditionelle metoder i brug for at støtte én af sine elever. Det skriver bristiske Metro.

For i Ruth Clarksons klasse på Lansbury Bridge School & Sports College i St Helens tæt på Liverpool, England går den 11-årige dreng Bent Twist.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Gail Twist/Twitter

Ben er autistisk og har derfor indlæringsvanskeligheder, og selvom Lansbury Bridge-skolen er forvejen har fokus på læringsvanskelige børn, så dumpede Ben desværre sin seneste eksamen.

Ben mor, Gail Twist forklarer, at hendes dreng ganske rigtigt har vanskeligeheder både socialt og kommunikativt, og at han har sværere ved at læse end andre børn. Til gengæld understreger hun, at hendes drenge i den grad er både sød, sjov og kærlig.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Gail Twist/Twitter

Netop disse egenskaber havde Bens lære, Ruth Clarkson dog også lagt mærke til, og derfor satte hun sig til computeren, da hun havde gennemgået Bens eksamensresultater.

På computeren skrev hun et brev til Ben Twist, hvori hun forklarede ham, at det var meget vigtigt, at han forstod, at 'disse tests kun måler en lille del af dig.' I brevet indledte Ruth Clarkson med at rose Ben for hans attitude og og hans insats i forbindelse med de netop overståede tests.

Den betænksomme lære understreger i sit brev, at 'Ben Twist består af mange andre evner og talenter end vi kan måle på Lansbury Bridge.'

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Gail Twist/Twitter

Herefter lister hun en række punkte op, hvorpå Ben Twist udmærker sig positivt og som hun kalder for Bens 'sande' talenter. Her roser hun Ben for...

Din kreativ formåen

Dine evner til at lave gruppearbejde

Din selvstændighed

Din venlighed

Din evne til at udtrykke dine meninger

Dine sportslige evner

Dine evner til at få og beholde venner

Din evne til at diskutere og evaluere din egen udvikling

Dine designer- og bygningsevner

Dit musikalske talent

Godt klaret Ben. Vi er stolte af det, skriver Ruth Clarkson afslutningsvis i brevet, der efterfølgende fik drengens mor, Gail Twist til at græde og efterfølgende dele det til stor begejstring på Twitter, hvor det siden er blevet delt næsten 10.000 gange.

Gail har siden forklaret, at Ben synes, at brevet var fantastisk, og at han havde svært ved at tro, at nogen havde sagt alle de pæne ting om ham.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip