Autoforhandler i Tønder truede Skat med bål og brand

En autoforhandler i Tønder er blevet idømt 30 dages ubetinget fængsel efter han truede medarbejdere fra Skat under et kontrolbesøg. Desuden truede han med at brænde stedet ned.

Vestre Landsret har stadfæstet dommen.

Under kontrolbesøget ville Skat foretage udlæg i nogle biler, da han ikke havde betalt sin gæld til det offentlige.

Truslerne fremkom, da Skat kom på uanmeldt besøg sammen med en pantefoged, så gælden kunne inddrives. Desuden skulle autoforhandlerens regnskaber gennemgås.

- Forhandleren nægtede at udlevere registreringsattesterne på bilerne. Da Skat’s medarbejdere insisterede, gik autoforhandleren ud og hentede noget brændbar væske, som han hældte ud over kontorerne og så truede han med at brænde det hele af, siger afdelingsleder Olaf Lagoni, Skattecenter Tønder.

Skattemedarbejdere flygtede

Skattemedarbejderne flygtede ud af lokalet og fik tilkaldt politi og brandvæsen. Heldigvis kom ingen til skade i situationen. Det er sjældent, at Skat bliver mødt med den slags trusler, men når det så alligevel sker, bliver hændelserne anmeldt til politiet.

- Vi er glade for at både by- og landsretten klart tilkendegiver, at medarbejderne hos Skat skal have lov til at passe deres arbejde uden at bliver udsat for overgreb, udtaler Olaf Lagoni.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip