Avis: Bayern München udlejer Højbjerg til Schalke 04

Der er i den grad kamp om pladserne på midtbanen i stjernebesatte Bayern München, men nu får træner Josep Guardiola en spiller mindre at overveje, når han sætter holdet.

Ifølge Politiken udlejer den tyske storklub den danske landsholdsprofil Pierre-Emile Højbjerg til rivalerne Schalke 04, der også spiller i Bundesligaen. Der er tale om en lejeaftale for resten af sæsonen.

- Milan, Bayer Leverkusen, Augsburg. Det er tre af de mange klubber, der har været interesseret i at få fat i Pierre-Emile Højbjerg. Men det bliver i Schalke 04, at den 20-årige landsholdsspiller skal optræde i denne sæson. Det erfarer Politiken.

- Der mangler angiveligt kun et lægetjek, før Pierre-Emile Højbjerg skriver under på en etårig lejeaftale i Gelsenkirchen, skriver Politiken.

Selvom Bayern München tidligere på sommeren solgte klubikonet Bastian Schweinsteiger til Manchester United, er konkurrencen på midtbanen intens.

Thiago, Javi Martinez, Xabi Alonso, Gianluca Gaudino, Arturo Vidal, Joshua Kimmich, Sebastian Rode, Mario Götze, David Alaba og Philipp Lahm lyder navne på spillere, der kæmper om de eftertragtede pladser på Guardiolas midtbane.

Højbjerg var senest udlejet til Augsburg, som blev nummer fem i Bundesligaen. Samlet spillede han 29 kampe med to mål og tre assist til følge i hele sidste sæson.

/ritzau/

Dagens Gossip