Avis: Riddersholm bliver ny AGF-træner

Skrevet af admin

06/12/2015

Dagens topnyheder

Det bliver den tidligere FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm, som afløser Morten Wieghorst som ny cheftræner i AGF. Det erfarer Politiken.

Dagen efter fredagens AGF-sejr på 2-1 hjemme over de danske mestre fra FC Midtjylland i sidste efterårsrunde i Superligaen blev cheftræner Morten Wieghorst fyret.

Og Aarhus-klubbens ledelse menes ifølge Politiken at have udset sig Riddersholm som afløseren, der kan blive præsenteret allerede på et pressemøde søndag.

AGF-assistenttræner Bent Christensen er også blevet opsagt, og Politiken forventer, at Lars Friis, der stopper i FC Midtjylland ved årsskiftet, bliver assistent for Glen Riddersholm i AGF.

Lars Friis meddelte i begyndelsen af efterårssæsonen, at han ville stoppe i FCM efter årets sidste kamp.

Riddersholm har været et varmt navn i AGF længe, og Jan Schouby, sports- og chefredaktør for Århus Stiftstidende, er ikke i tvivl om, at Riddersholm bliver ny cheftræner i klubben.

- Jeg er sikker på, at AGF snart præsenterer Glen Riddersholm som ny cheftræner, sagde Jan Schouby lørdag til Ritzau.

Flere medier har været i kontakt med Riddersholm, som ikke ønsker at svare på spørgsmål om AGF.

- Jeg har ingen kommentarer til det. Jeg er ude af huset hele dagen. Er først at træffe søndag, lød det lørdag fra Riddersholm.

Han var i sidste sæson manden, der førte FCM til den første DM-titel i foråret, men han stoppede brat få uger senere.

Riddersholm begyndte som assisterende træner for Thomas Thomasberg i FCM og havde samme funktion under Allan Kuhn.

Da Kuhn forlod FCM, så rykkede Riddersholm ind i chefrollen i 2011.

43-årige Riddersholm, der et par år var ansat som U16- og U17-landstræner i DBU, har haft ansvaret for FCM-holdet i 141 superligakampe, og foruden DM-guldet i sæsonen 2014-15 har han været med til at vinde bronze to gange.

/ritzau/