Avis: Rosenborg vil sælge Nicki Bille

Rosenborg har sat Nicki Bille Nielsen på transferlisten og vil forsøge at sælge den kontroversielle angriber i januar, skriver norske Adresseavisen.

Ifølge Trondheim-avisen er der to årsager til, at Rosenborg vil af med Nicki Bille. Dels er den 25-årige dansker alt for svingende i sine præstationer på banen, og dels har der været for mange forstyrrende episoder uden for banen.

Nicki Bille er en af de største profiler i den bedste norske fodboldrække, Tippeligaen, og han er også et hit hos tilhængerne.

Men Nicki Bille har haft en turbulent debutsæson i Rosenborg. Blandt andet rev han sin trøje i stykker under 0-1-nederlaget til Sandnes Ulf i april.

Og i september blev han arresteret af politiet og anmeldt for ordensforstyrrelse i Trondheim. Efter den hændelse var han ude at beklage sin opførsel.

Beklagelsen har muligvis ikke været nok til, at Rosenborgs klubledelse ønsker at beholde Nicki Bille i truppen.

Adresseavisen erfarer, at Rosenborgs sportslige og administrative ledelse ønsker at sælge Nicki Bille i løbet af det kommende transfervindue.

Det internationale transfervindue er åbent i hele januar, mens man i Norge kan købe spillere fra 14. januar og helt frem til 5. april.

Den sportslige leder i Rosenborg, Erik Hoftun, ønsker ikke at kommentere oplysningerne, men siger følgende om situationen omkring Nicki Bille:

- Der har været både op- og nedture. Han har været strålende i enkelte kampe og altid givet alt for holdet. Men han har som vores andre angribere scoret for få mål, siger Hoftun.

Adresseavisen kunne ikke komme i kontakt med Nicki Bille selv, fordi han er på ferie, men spillerens agent Nikola Juric afviser et forestående salg.

- Jeg har ikke hørt noget om, at han skal sælges. Han trives meget godt i Rosenborg, og vil blive der, siger Juric.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip