Avis: Stor skandale om aftalt spil lurer i La Liga

Således beretter flere, godt nok anonyme kilder, efter hinanden, at de har oplevet kampe, hvor resultatet har været aftalt på forhånd.

- Ligakampe i denne her sæson har været aftalt spil, fortæller en præsident for en La Liga-klub angiveligt i artiklen.

En spiller, som Marca skal have talt med, bekræfter tendensen.

- Jeg skulle spille en kamp mod Levante, hvor træneren under snakken før kampen sagde til os: Vi kommer til at spille, arbejde, konkurrere og score mål. Men hvis vi scorer, så bør de (Levante, red.) gøre det samme. Og scorer de, så kvitterer vi på samme måde. Er kampen lige efter 85 minutter, så giver vi op, fortæller den anonyme spiller.

Han bekræfter i øvrigt, at kampen endte uafgjort 0-0.

Samtidig fortæller en træner angiveligt, at han har overvejet ikke at bruge flere af sine spillere, fordi han mistænkte dem for at være korrupte.

- Jeg har tvivlet på at spille med flere spillere, fordi jeg har troet, at de var købt. Man tror ikke på halvdelen af spillerne i truppen. Men hvis du så ikke spiller med dem og i stedet spiller med juniorspillere, så skal man høre på, at man ikke ønsker at vinde kampen, siger den anonyme træner.

Det fremgår ikke, præcist hvor mange kampe om aftalt spil, der skal være tale om. Ligesom heller ingen spillere eller trænere ved navn hænges som skyldige. 

Dagens Gossip