Aviser: Chelseas bestyrelse overvejer Mourinhos fremtid

Jose Mourinhos fremtid som manager i Chelsea virker usikker. Efter Mourinho i denne sæson ikke har formået at løfte Chelseas spil til de højder, holdet opnåede sidste sæson, mødes bestyrelsen i London-klubben onsdag for at diskutere portugiserens fremtid.

Det skriver de britiske aviser Daily Telegraph og Daily Mail onsdag.

Mourinhos Chelsea-liv er angiveligt øverst på dagsordenen, og tilsyneladende arbejder klubben nu på en liste over potentielle afløsere, såfremt man skulle bestemme sig for at fyre manageren, der sidste år gjorde Chelsea til suveræne mestre.

Chelsea ligger i denne sæson kun et enkelt point over nedrykningsstregen i Premier League, efter holdet har tabt ni ud af sæsonens første 16 kampe. Chelsea spillede sig i sidste uge dog videre fra Champions Leagues gruppespil.

Ifølge medierne vil det koste Chelseas ejer Roman Abramovich mellem 10 og 40 millioner pund at fyre José Mourinho for anden gang. Chelsea-manageren blev også fyret i 2007 efter tre år i spidsen for de blå.

Så sent som i august underskrev José Mourinho en ny fireårig kontrakt med Chelsea. I oktober gik klubben efter en miserabel sæsonstart ud og bakkede op om Mourinho offentligt, men klubben har været stille om Mourinhos fremtid siden.

Midtbanespilleren Cesc Fabregas mener, det er spillernes ansvar at trække klubben ud af sølet.

- Vi skal alle tage ansvar. Hvis du er en stor spiller, og du bliver betalt, som vi gør, må man spille og opføre sig som en stor spiller, skriver Fabregas som svar på et spørgsmål på Facebook.

- Vi kan komme tilbage, det er 100 procent. Der er tid nok, men vi skal i gang nu. Det er op til os, skriver spanieren.

Bestyrelsen kan hverken frede eller fyre Mourinho uden ejer Roman Abramovichs velsignelse.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip