Axelsen: Jeg er pisse skuffet

Skrevet af admin

14/08/2015

Dagens topnyheder

Den danske badmintonspiller Viktor Axelsen var med til at holde en fyldt VM-hal i Jakarta i åndeløs spænding, da han pressede verdensranglistens nummer et Chen Long til det absolut yderste i kvartfinalen ved VM i badminton.

Den 21-årige dansker tabte med 18-21 og 29-30 efter en hård kamp.

Lige nu er han skuffet, men på lang sigt kan han glæde sig over, at han hele tiden rykker tættere på verdens bedste.

- Lige nu er jeg pisse skuffet, men når jeg får det på afstand, kan jeg være glad. Jeg kan tage en masse med herfra. I dag var jeg tæt på igen at tage et sæt fra ham, og jeg pressede ham til det yderste, siger Viktor Axelsen til TV 2 Sport.

De to spillere måtte i omspil i andet sæt. Axelsen nåede at have seks sætbolde, mens Chen Long havde matchbold tre gange, men ingen af dem kunne vinde det afgørende point, før man nåede 29-29, hvor næste point var afgørende.

- Jeg prøvede hele tiden at fokusere på næste bold. Jeg havde chancen på nogle tidspunkter, og jeg vandt jo masser af bolde - bare aldrig to i træk, siger Axelsen videre, og konstaterer, at det var en oplevelse at spille i den fyldte hal med masser af tilråb.

- Det var en fed oplevelse. Man prøver at være i zonen og koncentrere sig, men jeg kunne godt høre og mærke stemningen. Det var fedt, og det er også derfor, at jeg er så skide ærgerlig over, at jeg ikke får lov at spille mere, siger Viktor Axelsen.

Der er dansk deltagelse i yderligere tre kvartfinaler ved VM i Jakarta fredag.

/ritzau/