Azarenka sled sig i kvartfinalen i US Open

Azarenka er dermed klar til sin 11. kvartfinale i grand slam-sammenhæng, hvor hun skal møde den useedede Daniela Hantuchova.

Azarenka var godt klar over, at hendes spil var under niveau.

- Ana kom bragende ud på banen og spillede fantastisk tennis i første sæt. Jeg måtte virkelig vågne op i andet sæt og kæmpe for mine point. Jeg var mere determineret og fokuseret, sagde Azarenka efter kampen.

US Open har været forsinket af dårligt vejr, og Azarenkas kamp skulle således have været spillet allerede mandag. Kvartfinalen mod Hantuchova skal derfor allerede spilles onsdag. Regnen i US Open har også gjort, at programmet er lidt uforudsigeligt. Li Na spillerede sig således allerede tirsdag i semifinalen.

På mændenes side i US Open er det helt store chok, at Roger Federer allerede er ude turneringen. Vejen er banet til at Rafal Nadal kan gå i finalen på mandag. Onsdag skal Nadal møde Tommy Robredo, som kom tilbage på tennisbanen sidste år, efter han blevet opereret i benet. Robredo har lavet en flot comeback, men det stopper her, hvis man spørger favoritten Nadal.

- Det er utroligt, hvad han har bedrevet, selvom han ikke har spillet tennis i et helt år. Hvad han har lavet er flot, men jeg håber, det stopper her, siger Nadal forud for deres opgør.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip