Både Olesen og Bjørn er klar til Masters-finale

Thorbjørn Olesen sneg sig lige akkurat med til weekendens finalerunder, da han fredag gik to slag under par og dermed klarer finalecuttet.

Efter en miserabel debut på den frygtede Augusta-bane torsdag, hvor han gik seks slag over par, fik Master-debutanten bedre styr på sit spil fredag, og det var altså nok til en plads i finalefeltet.

Dermed slår han lørdag ud i fire slag over par. I øvrigt det samme som det 14-årige kinesiske golffænomen Tianlang Guan, der har skrevet sig ind i historiebøgerne som turneringens yngste deltager nogensinde.

Thomas Bjørn er samlet to slag over par før finalerunderne. Det er i øvrigt niende gang, at den danske veteran er med i Masters, og det er sjette gang, han klarer cuttet.

Tiger Woords og Rory McIlroy, de to største favoritter i årets første major-turnering, rykkede begge frem på andendagen på Augusta-banen. Woods gik fredagens runde i et slag under par, og han er nu avanceret til en delt syvendeplads. Rory McIlroy klarede runden i to slag under par, og han er nu på en samlet 14. plads.

 

 

 

Dagens Gossip