Baastrup: Nu må vi samle kræfterne

Skrevet af admin

20/03/2013
»Vi har udfordringer i SF, dem håndterer vi. Nu må vi samle kræfterne og komme op på den anden side af det her forløb,« siger hun.Anne Baastrup vurderer ikke, at udmeldelser får nogen betydning for partiets politik, fordi store dele allerede ligger fast. Ifølge hende er det vigtige, at folketingsgruppen arbejder med Vækstplan DK og de forskellige andre initiativer, som regeringen skal gennemføre hen over foråret.»Det er to dygtige kvinder, og det er træls at miste dem som arbejdskraft. Hvis de ikke kan identificere sig med SF, må de være et andet sted,« siger hun og oplyser, at hun er ærgerlig, fordi hun har haft mange gode »samtaler« med de to politikere.»Det er en overraskelse for mig. Men okay, de er en del af centrumvenstre-blokken stadigvæk, og så må de gøre deres arbejde godt hos Socialdemokraterne,« siger hun.Anne Baastrup understreger, at hun har oplevet, at partiets formand Annette Vilhelmsen (SF) har forsøgt at inddrage alle.

Dagens topnyheder

»Vi har udfordringer i SF, dem håndterer vi. Nu må vi samle kræfterne og komme op på den anden side af det her forløb,« siger hun.

Anne Baastrup vurderer ikke, at udmeldelser får nogen betydning for partiets politik, fordi store dele allerede ligger fast. Ifølge hende er det vigtige, at folketingsgruppen arbejder med Vækstplan DK og de forskellige andre initiativer, som regeringen skal gennemføre hen over foråret.

»Det er to dygtige kvinder, og det er træls at miste dem som arbejdskraft. Hvis de ikke kan identificere sig med SF, må de være et andet sted,« siger hun og oplyser, at hun er ærgerlig, fordi hun har haft mange gode »samtaler« med de to politikere.

»Det er en overraskelse for mig. Men okay, de er en del af centrumvenstre-blokken stadigvæk, og så må de gøre deres arbejde godt hos Socialdemokraterne,« siger hun.

Anne Baastrup understreger, at hun har oplevet, at partiets formand Annette Vilhelmsen (SF) har forsøgt at inddrage alle.