Baby-bingo: Kardashian i overraskende ændring

Skrevet af admin

03/06/2015

Dagens topnyheder

Badet i glitter og glamour levede og åndede tv-personligheden Kim Kardashian i årevis for rampelyset.

Den 34-årige realitystjerne er blandt fotografernes mest eftertragtede ofre, men siden hun blev kærester med rapperen Kanye West, er kompasset drejet i en helt ny retning for Kardashian, især efter Hollywood-parret blev forældre til datteren North West for snart to år siden.

Det fortæller "Keeping It Up With the Kardahians"-stjernen til Glamour Magazine i anledning af annonceringen af sin anden graviditet.

- Jeg er en fuldstændig forandret person nu. Hvis alt andet forsvandt, ville jeg kun være mor, og jeg ville elske mit liv på den måde, siger Kardashian og fortsætter:

- Jeg plejede at elske rampelyset. Hvis vi havde en dag, hvor vi ikke filmede, anede jeg ikke, hvad jeg skulle lave, lyder det fra Kim Kardashian.

- Måske er det fordi, jeg er blevet ældre eller af at være sammen med Kanye, som er mere tilbageholden, men jeg prøver at leve så privat som muligt, siger Kardashian, selv om hun stadig dokumenterer sit liv i den årelange reality-serie "Keeping It Up With the Kardahians".

- North tog mine stiletter på en dag og gik perfekt rundt i dem. Jeg viste det til Kanye, som straks sagde, at jeg skulle få hende til at stoppe, fordi hun ikke må vokse op på den måde, fortæller hun.

- Da jeg blev gravid, var jeg midt i en opslidende skilsmisse, og jeg troede først, jeg ikke kunne klare det. Men så indså jeg, at jeg er i mine 30'ere, og hvis jeg ikke er klar nu, bliver jeg det aldrig, siger Kardashian og refererer til sit andet ægteskab på 72 dage med sportsmanden Kris Humphries.

West-parret har haft meget svært at blive gravide anden gang, selv om de ifølge hustruen "dyrkede sex 500 gange om dagen".

Efter adskillige fertilitetsbehandlinger og psykoterapi for at optimere undfangelsen er der endelig baby-bingo.

- Vi er så overdrevet spændte, lyder det fra den kommende mor til to.

Se klippet, hvor Kim Kardashian annoncerer graviditeten: https://instagram.com/p/3XoFNEkUGe/?taken-by=teamkanyedaily

/ritzau/FOKUS